Dokaj GORAN TANACKOVIĆ, Ju Jutsu majstor III Dan, majstor druge generacije Kyokushinjutsu stila, majstor šaolinskog iskustva.

Goran Tanackovic

Goran spada u mlađu generaciju majstora stila. Rođen je 09.10.1986. godine u Valjevu. Borilačkim veštinama počeo je da se bavi 2008. godine u Kyokushinjutsu klubu “Art”. U redovnoj proceduri položio je za sva niža i viša učenička zvanja, a  Ju Jutsu majstor  postao  je 2013. godine. Od sticanja majstorstva iskazao je sklonost ka trenerskom radu i ubrzo postao instruktor, ali je u međuvremenu zbog poslovnih obaveza odustao od trenerskog rada. Tokom 2016. godine, u redovnoj proceduri položio je za II Dan budo veštine Ju Jutsu stila Kyokushinjutsu. (Prilog br. 1)


Prilog br. 1

Tokom oktobra 2018. godine, Tanacković je boravio u Kini, na usavršavanju u vodećem šaolinskom Tagou Institutu za tradicionalne kineske borilačke veštine. Tu je, pod vođstvom šaolinskih instruktora pohađao specijalističku obuku “sanda” borenja po pravilima punog kontakta. (Prilog br. 2).


Prilog br. 2

 

Na tehničkom seminaru Jo Dori-Bo Dori u oktobru 2018. godine, Tanacković je položio tehnički deo ispita za III Dan. Na majstorskom seminaru koji je održan jula meseca 2019. godine u Kini, ostrvo Chong Ming, uspešno je odradio temeshiwari testove i borbeni program za taj nivo i polozio za III Dan Kyokushinjutsu. U okviru borbenog dela ispita eksperimentalno je, umesto suprotstavljanja napadaču naoružanom dugom motkom, radio borbe sa protivnikom koji je kao napadno sredstvo koristio kafansku stolicu. (Prilog br.3 – Prilog br.4 – Prilog br. 5).


Prilog br. 3


Prilog br. 4


Prilog br. 5 – Tameshiwari kate po programu za III Dan Kyokushinjutsu

U vanborilačkoj sferi Goran Tanacković je lekar, zaposlen u jednoj beogradskoj firmi kao konsultant za testiranje i nabavku sofisticirane medicinske opreme. Oženjen je i ima dve ćerke Lenku i Taru.