Dokaj Dejan Blagojević, Ju Jutsu majstor III Dan, majstor druge generacije Kyokushinjutsu stila.

BlagiDejan spada u stariju generaciju majstora stila. Rođen je 15.03.1976. godine u Beogradu, gde je stekao osnovno, srednje i visoko obrazovanje. Borilačkim veštinama dalekog istoka počeo je da se bavi 2001. godine u “Kyokushinjutsu klubu Art”. U redovnoj proceduri položio je za sva niža i viša učenička zvanja, a  majstor I Dana Kyokushinjutsu postao  je 2011. godine. Tokom 2016. godine, u redovnoj proceduri položio je za II Dan budo veštine Ju Jutsu stila Kyokushinjutsu. (Prilog br. 1)


Prilog br. 1 – Dejan Blagojević – Tanto dori randori i Tameshiwari

Na seminaru Jo Dori-Bo Dori u oktobru 2018. godine, Dejan je položio tehnički deo ispita za III Dan. Na majstorskom seminaru koji je održan jula meseca 2019. godine u Kini, ostrvo Chong Ming, uspešno je odradio temeshiwari testove i borbeni program za taj nivo i položio za III Dan Kyokushinjutsu. U okviru borbenog dela ispita eksperimentalno je, umesto suprotstavljanja napadaču naoružanom dugom motkom, radio borbe sa protivnikom koji je kao napadno sredstvo koristio kafansku stolicu. (Prilog br. 2 i Prilog br. 3).

 


Prilog br. 2 – Dejan Blagojević – Bo i Jo dori tehnike

 


Prilog br. 3 – Dejan Blagojević – Randori i Tameshiwari

U vanborilačkoj sferi Dejan Blagojević je diplomirani inženjer šumarstva zaposlen na rukovodećem mestu u jednoj beogradskoj privatnoj firmi.