Senpai Dejan Jovanović, Ju Jutsu majstor instruktor II Dan, majstor druge generacije Kyokushinjutsu stila, asistent glavnog instruktora u “Kyokushinjutsu klubu ART”.

Dejan spada u srednju generaciju majstora. Rođen je 07.09.1984. godine u Beogradu. Osnovno, srednje i akademsko obrazovanje stekao je u Beogradu. Borilačkim veštinama Dalekog istoka počeo je da se bavi 2010. godine u “Kyokushinjutsu klubu Art”. U redovnoj proceduri položio je za sva niža i viša učenička zvanja. Majstor I Dana Kyokushinjutsu postao je 2017. godine. Na polaganju za Prvi Dan demonstrirao je veoma visok nivo Kyokushinjutsu tehnike, što će ovom prilikom biti iskorišćeno za filmsku prezentaciju osnovnog majstorskog programa na našem sajtu. (Prilozi od 1 do 6)


Prilog br. 1 – Prva osnovna tehnička forma – prva grupa složenih formi Kyokushinjutsu

 


Prilog br. 2 – Druga osnovna tehnička forma – druga grupa složenih formi Kyokushinjutsu

 


Prilog br. 3 – Treća osnovna tehnička forma – treća grupa složenih formi Kyokushinjutsu

 


Prilog br. 4 – Četvrta osnovna tehnička forma – četvrta grupa složenih formi Kyokushinjutsu

 


Prilog br. 5 – Peta osnovna tehnička forma – peta grupa složenih formi Kyokushinjutsu

 


Prilog br. 6 – Šesta osnovna tehnička forma – šesta grupa složenih formi Kyokushinjutsu

 

U redovnoj proceduri, tokom 2021. godine, položio je za majstorski nivo II Dan budo veštine Ju Jutsu (Prilog br. 8 – Prilog br. 9 – Prilog br. 10).

 


Prilog br. 8 – Dejan Jovanović – primer izvodjenja šeste tehničke grupe Tanto dori

 


Prilog br. 9 – Dejan Jovanović – Tameshiwari testovi

 


Prilog br. 10 – Dejan Jovanović – Tanto dori randori

Posle godinu dana uspešnog instruktorskog stažiranja u učeničnkim klubovima i na seminarima, na Savetu majstora Kyokushinjutsu za 2024. godinu promovisan je u status instruktora asistenta – Senpai.

U vanborilačkoj sferi Dejan Jovanović je ekonomista, zaposlen na rukovodećem mestu u jednoj osiguravajućoj kompaniji. Oženjen je i ima sina Stefana.