Dokai Stefan Radović, Ju Jutsu majstor III Dan, majstor druge generacije Kyokushinjutsu stila.

Stefan spada u mlađu generaciju majstora. Rođen je 29.07.1990. godine u Šapcu, gde je završio osnovnu školu. Srednje i akademsko obrazovanje stekao je u Beogradu. Borilačkim veštinama Dalekog istoka počeo je da se bavi 2012. godine u “Kyokushinjutsu klubu Art”. U redovnoj proceduri položio je za sva niža i viša učenička zvanja. Majstor I Dana Kyokushinjutsu postao je 2017. godine. (Prilog br. 1 – Prilog br. 2)


Prilog br. 1 – Stefan Radović – Forme

 


Prilog br. 2 – Stefan Radović – Randori

 

Tokom perioda stažiranja u statusu Ju Jutsu majstora I Dan, Stefan je, 2019. godine, po vanrednoj proceduri položio za II Dan veštine Ju Jutsu stila Kyokushinjutsu (Prilog br. 3 i Prilog br. 4)

 


Prilog br. 3 – Stefan Radović – Tanto dori tehnike i Tameshiwari

 


Prilog br. 4 – Stefan Radović – Tanto dori randori

 

Stefan je stekao uslove da polaže za III Dan Ju Jutsu veštine u sezoni 2022. godine. U predsezoni, na redovnom seminaru Jo dori – Bo dori randori, novembra i decembra 2021. godine, uspešno je položio borbeni deo programa (Prilog br. 5).

Prilog br. 5 – Stefan: Jo dori/Bo dori randori

Tokom aprila i maja 2022. godine, položio je Jo dori tehnički deo i tameshiwari program (Prilog br. 6 i Prilog br. 7), ali nije ispunio kriterijume Bo dori tehnike, pa mu je nastavak polaganja prolongiran na sledeću sezonu. Majstorski ispit za nivo III Dan okončao je uspešnom prezentacijom tehničkog programa Bo dori u vanrednom terminu 2023. godine (Prilog br. 8).

Prilog br. 6 – Stefan: Treća tehnička grupa Jo dori

 

Prilog br. 7 – Stefan: Tameshiwari testovi za III Dan

 

Prilog br. 8 – Stefan: Četvrta tehnička grupa Bo dori

U vanborilačkoj sferi Stefan Radović je elektro inženjer, stručnjak za elektronsko poslovanje, zaposlen u kompaniji koja se bavi internet prodajom.